Banden & Velgen

Een compleet pakket, ook als het om banden gaat.

Hazelhoff Vlagtwedde biedt u een compleet pakket aan:
 

Van het repareren van een lekke band, de vervanging en het balanceren tot en met het uitlijnen van de wielgeometrie met onze computergestuurde uitlijnapparatuur van Hunter.
 

Ook hebben wij een grote voorraad van banden in diverse maten en merken, ook is er een ruim assortiment van velgen bij ons in de showroom te bezichtigen.
 

Dus ook voor uw banden bent u aan het juiste adres bij Hazelhoff vlagtwedde.

 

Met onze moderne banden demonteer- en balanceerapparatuur kunnen we in combinatie met de computergestuurde uitlijnapparatuur uw auto-onderstel optimaal op de weg zetten.

 

Wij leveren vrijwel alle merken banden tegen concurrerende tarieven. 
Levering van zomer- /winterbanden is uiteraard mogelijk. 
U kunt uw banden (met velg of zonder) bij ons laten opslaan in ons bandenhotel en laten wassen.

 

Vraag naar de mogelijkheden.

 

Waar moet u bij banden aan denken?

Als het uw banden betreft, moet u niet alleen over alle veiligheidsaspecten nagedacht hebben, maar ook voorgelicht zijn over alle aspecten van uw band. 

Er is geen enkel onderdeel aan uw auto, wat zoveel aandacht en oplettendheid vraagt als uw banden. 
 

Deze informatie is bedoeld om u te laten weten hoe u op een goede manier met uw banden omgaat en waaraan u kunt zien dat het tijd wordt voor een paar nieuwe. 
Houdt u hierbij goed in uw achterhoofd, dat het niet alleen gaat om de rijeigenschappen van uw auto, maar in de eerste plaats om uw persoonlijke veiligheid.

 

Velgen Shop:

Velgen en banden zijn nog altijd de meest populaire en meest eenvoudige manier om je auto een visuele upgrade te geven. Er zijn geen andere accessoires met een vergelijkbare zichtbaarheid en montage snelheid. Klik hieronder op de afbeeldingen zoek uw perfecte velgen en bijbehorende banden uit.