Ons bedrijf, uw garage

Hazelhoff Vlagtwedde ons bedrijf, uw garage al sinds 1982.

 

Al sinds de oprichting van ons bedrijf in 1982 staat autotechniek en de kwaliteit daar van bij ons hoog in het vaandel maar ook autobanden hebben een groot draagvlak in ons bedrijf, we worden dan ook vaak gezien als DE bandenspecialist van de regio en zelfs van het noorden

 

Of het nu gaat om het leveren van een auto of het uitvoeren van werkzaamheden aan uw auto, zoals onderhoud, reparaties of APK: wij doen er alles aan, u tot tevredenheid van dienst te zijn.
Ook voor uw lease auto kunt u bij ons terecht! 

 

We hebben een aantal goed geselecteerde occasions op voorraad. Zoveel mensen, zoveel wensen; staat de auto die u in gedachten heeft er niet tussen, dan zoeken wij graag ‘op maat’ voor u. In onze brede, betrouwbare, relatiekring vinden wij de occasion die bij u past.

 

Weet u niet zeker wat de beste keuze voor u is? Wij zijn niet merkgebonden en kunnen u dus een neutraal advies geven. 
Uiteraard is het mogelijk uw auto bij ons in te ruilen.

Klik hier voor onze occasions:
http://hazelhoff.boschcarservice.nl/occasions-search 

 

In onze werkplaats worden alle voorkomende werkzaamheden, zoals onderhoud, reparatie en APK uitgevoerd. Maar dat is lang niet alles! Ook voor montage van banden en lichtmetalen wielen, wieluitlijning (Hunter machine) onderhoud aan aircosystemen, tuning styling en Chiptuning en het verhelpen van elektronische storingen bent u eveneens bij ons aan het goede adres.

 

Om ons kwaliteitsniveau met de tijd mee te laten groeien, zijn wij aangesloten bij diverse kwaliteitsconcepten op het gebied van o.a. autotechniek, aircoservice en lichtmetalen wielen.